PREGUNTAS FRECUENTES
CONSEJOS Y TRUCOS

Verzenden

Estamos en todos los países de la UE y en VK. ¡Esperamos que binnenkort meer landen aan onze lijst toe te voegen!

¡Wij zijn gevestigd en Ámsterdam, Países Bajos!

Binnen Nederland en België geldt dat als je bestelling op werkdagen voor 22:00 ur is geplaatst, deze dezelfde dag nog wordt verzonden. U kunt uw bestelling de volgende werkdag verwachten. Bestel je op zaterdag of zondag, dan vragen we je nog even geduld: je kunt je bestelling de volgende dinsdag verwachten. We verzenden niet op de volgende feestdagen: 18 de abril, 27 de abril, 26 de mayo y 6 de junio. Als je op een van deze data bestelt, wordt je bestelling de volgende werkdag verzonden. Para los mejores resultados en una tierra construida en los Países Bajos, pueden durar más tiempo.

Cuando su paquete esté publicado en la revista, recibirá un correo electrónico para informarle que su paquete está en camino, al igual que un enlace de seguimiento y rastreo de su paquete.

Veelgestelde vragen

¡Sí! Para ello, frote con un guante exfoliante en agua tibia. En vermijd olieproducten in een douchegel of bodylotion. Deze zorgen dat de zelfbruiner niet goed kan intrekken of weer uit de poriën gaat. Als de zelfbruiner niet goed kan intrekken krijg je geen egaal resultat en trekt de 'natte zelfbruiner' in je kleding. ¡Deze olievlekken willen we absoluut vermijden!

Sí, lo grabamos a un mínimo de 24 horas para que el aanbrengen van de ROQUEBRUN een una prueba de parche uit te voeren. productos zelfbruinende.

Paso 1: Gebruik je handen, handschoen of kwast om het zelfbruinende serum rechtstreeks op je gezicht aan te brengen. Zorg ervoor dat u het product gelijkmatig verdeelt.

Zorg er daarna voor dat je het serum op je nek en sleutelbeenderen en een deel van de borst aanbrengt, en werk het ook in je huid met je handen, applicatorhandschoen of borstel. Door het op je nek en borst aan te brengen, zorgen we ervoor dat de kleur er heel natuurlijk uitziet, omdat ween natuurlijke sunkissed look willen bereiken.

Paso 2: Was je handen grondig na het aanbrengen!

Paso 3: Watch 4 uur tot je kleurtje volledig is ontwikkeld voordat je gaat douchen en afspoelen.

Paso 4: ¡Geniet van je broncen kleurtje!

Para nog diepere bruining kun je na 20 minutos un tweede laag aanbrengen.

Paso 1: Gebruik je handen, handschoen of kwast om het zelfbruiner serum rechtstreeks op je lichaam aan te brengen. De gemakkelijkste manier is om naar boven te werken, dus start met je benen. Breng het product aan op je been in work het in de huid. Herhaal dit proces en zorg ervoor dat je hele lichaam gelijkmatig bedekt is met de zelfbruiner.

Omdat onze fomurla snel droogt, raden we je aan om te controleren of elk lichaamsdeel gelijkmatig is terwijl je het serum aanbrengt. Un buen consejo es om voor een spiegel te gaan staan, je armen kun je het beste controleren door ze even op te stillen om te zien of je alle gebieden bedekt hebt.

Paso 2: Was je handen grondig na het aanbrengen!

Paso 3: Watch 4 uur tot je kleurtje volledig is ontwikkeld voordat je gaat douchen en afspoelen.

Paso 4: ¡Geniet van je broncen kleurtje!

Para nog diepere bruining kun je na 20 minutos un tweede laag aanbrengen.

Paso 1: Comience con las manos, polsen, voeten, enkels y nagels. Dit om te voorkomen dat de drogere huid de zelfbruiner más absorbente y de otros, más gehidratoerde delen van je lichaam.

Paso 2: Breng vervolgens een klein beetje van het serum aan op uw hand of voeten en werk het in de huid met uw andere hand, applicatorhandschoen of borstel. Zorg ervoor dat je ook de zijkanten van je vingers krijgt door met je hand een klauw te maken.

Paso 3: Fue diez slotte de handpalmen en nagels con agua de doekjes.

Het is heel eenvoudig: breng wat vochtinbrengende crème aan op je nagels of draag gewoon nagellak. Beide opties beschermen je nagels tegen kleurverandering.

Afhankelijk van hoe snel uw lichaam zijn cellen vernieuwt, zou uw kleurtje ongeveer 7 dagen moeten aanhouden. Er zijn echter manieren om langer bruin te blijven: breng dagelijks een vochtinbrengende crème aan en vermijd lange Warme baden.

We raden aan om gedurende minimaal 4 ur na het aanbrengen van het zelfbruiningsproduct contact met vloeistoffen te vermijden. Zo kan de zelfbruiner zich volledig ontwikkelen en zorgen voor een mooie sunkissed tan.

Nee, aangezien we geen gidskleuren gebruiken, is de ROQUEBRUN. producten zullen geen vlekken op uw kleding of lakens maken. Houd er rekening mee dat u moet wachten met aankleden tot uw huid na het aanbrengen handdroog is om strepen of een ongelijkmatige teint te voorkomen.
Vermijd olieproducten voor en tijdens het dragen van de zelfbruiner deze trekt de zelfbruiner uit de huid of zorgt dat ¡Het niet goed kan intrekken!
Dejemos que no je niet zweet of geen strakke kleding draagt ​​die tegen de huid schuurt, dit kan de zelfbruiner uit de poriën trekken y deze 'natte zelfbruiner' kan een soort olievlek achterlaten. ¡Vermijd dit!

Sí, promovemos el uso exclusivo de cremas vochtinbrengende de cremas hidratantes na de aanbevolen ontwikkelperiode van 4 horas en bij voorkeur na elke douche. Dit zal helpen om je mooie kleurtje langer te behouden.

VOLVER

Bekijk ons ​​​​retourbeleid .

overige vragen?

Si nog andere vragen heeft die niet beantwoord zijn in de veelgestelde vragen,
vul dan onderstaand contactformulier in en we nemen zsm contact met je op!