FREQUENT ASKED QUESTIONS
TIPS & TRICKS

Verzenden

Wij leveren aan alle landen binnen de EU en aan het VK. We hopen binnenkort meer landen aan onze lijst toe te voegen!

Wij zijn gevestigd in Amsterdam, Nederland!

Binnen Nederland en België geldt dat als je bestelling op werkdagen voor 23:00 uur is geplaatst, deze dezelfde dag nog wordt verzonden. U kunt uw bestelling de volgende werkdag verwachten. Bestel je op zaterdag of zondag, dan vragen we je nog even geduld: je kunt je bestelling de volgende dinsdag verwachten. We verzenden niet op de volgende feestdagen: 18 april, 27 april, 26 mei en 6 juni. Als je op een van deze data bestelt, wordt je bestelling de volgende werkdag verzonden. Voor bestellingen die naar een land buiten Nederland worden verzonden, kan de bezorging iets langer duren.

Door de drukte van de vakantieperiode kan het zijn dat de bezorging iets langer duurt. Wij doen ons best om te zorgen dat u, u pakketje zo snel mogelijk ontvangt.

Wanneer uw pakket het magazijn verlaat, sturen we u een e-mail om u te informeren dat uw pakket onderweg is, samen met een track & trace-link om uw pakket te volgen.

Veelgestelde vragen

Ja! Zorg dat je scrubt met een exfoliating glove en warm water. En vermijd olieproducten in een douchegel of bodylotion. Deze zorgen dat de zelfbruiner niet goed kan intrekken of weer uit de poriën gaat. Als de zelfbruiner niet goed kan intrekken krijg je geen egaal resultaat en trekt de 'natte zelfbruiner' in je kleding. Deze olievlekken willen we absoluut vermijden!

Ja, we raden u aan om minimaal 24 uur voor het aanbrengen van de ROQUEBRUN een patch-test uit te voeren. zelfbruinende producten.

Stap 1: Gebruik je handen, handschoen of kwast om het zelfbruinende serum rechtstreeks op je gezicht aan te brengen. Zorg ervoor dat u het product gelijkmatig verdeelt.

Zorg er daarna voor dat je het serum op je nek en sleutelbeenderen en een deel van de borst aanbrengt, en werk het ook in je huid met je handen, applicatorhandschoen of borstel. Door het op je nek en borst aan te brengen, zorgen we ervoor dat de kleur er heel natuurlijk uitziet, omdat we een natuurlijke sunkissed look willen bereiken.

Stap 2: Was je handen grondig na het aanbrengen!

Stap 3: Wacht 4 uur tot je kleurtje volledig is ontwikkeld voordat je gaat douchen en afspoelen.

Stap 4: Geniet van je bronzen kleurtje!

Voor een nog diepere bruining kun je na 20 minuten een tweede laag aanbrengen.

Stap 1: Gebruik je handen, handschoen of kwast om het zelfbruiner serum rechtstreeks op je lichaam aan te brengen. De gemakkelijkste manier is om naar boven te werken, dus begin met je benen. Breng het product aan op je been en werk het in de huid. Herhaal dit proces en zorg ervoor dat je hele lichaam gelijkmatig bedekt is met de zelfbruiner.

Omdat onze fomurla snel droogt, raden we je aan om te controleren of elk lichaamsdeel gelijkmatig is terwijl je het serum aanbrengt. Een goede tip is om voor een spiegel te gaan staan, je armen kun je het beste controleren door ze even op te tillen om te zien of je alle gebieden bedekt hebt.

Stap 2: Was je handen grondig na het aanbrengen!

Stap 3: Wacht 4 uur tot je kleurtje volledig is ontwikkeld voordat je gaat douchen en afspoelen.

Stap 4: Geniet van je bronzen kleurtje!

Voor een nog diepere bruining kun je na 20 minuten een tweede laag aanbrengen.

Stap 1: Begin met het aanbrengen van een dunne laag vochtinbrengende crème op uw handen, polsen, voeten, enkels en nagels. Dit om te voorkomen dat de drogere huid de zelfbruiner meer absorbeert dan de andere, meer gehydrateerde delen van je lichaam.

Stap 2: Breng vervolgens een klein beetje van het serum aan op uw hand of voeten en werk het in de huid met uw andere hand, applicatorhandschoen of borstel. Zorg ervoor dat je ook de zijkanten van je vingers krijgt door met je hand een klauw te maken.

Stap 3: Was ten slotte de handpalmen en nagels met water of doekjes.

Het is heel eenvoudig: breng wat vochtinbrengende crème aan op je nagels of draag gewoon nagellak. Beide opties beschermen je nagels tegen kleurverandering.

Afhankelijk van hoe snel uw lichaam zijn cellen vernieuwt, zou uw kleurtje ongeveer 7 dagen moeten aanhouden. Er zijn echter manieren om langer bruin te blijven: breng dagelijks een vochtinbrengende crème aan en vermijd lange warme baden.

We raden aan om gedurende minimaal 4 uur na het aanbrengen van het zelfbruiningsproduct contact met vloeistoffen te vermijden. Zo kan de zelfbruiner zich volledig ontwikkelen en zorgen voor een mooie sunkissed tan.

Nee, aangezien we geen gidskleuren gebruiken, is de ROQUEBRUN. producten zullen geen vlekken op uw kleding of lakens maken. Houd er rekening mee dat u moet wachten met aankleden tot uw huid na het aanbrengen handdroog is om strepen of een ongelijkmatige teint te voorkomen.
Vermijd olieproducten voor en tijdens het dragen van de zelfbruiner deze trekt de zelfbruiner uit de huid of zorgt dat het niet goed kan intrekken!
Let op dat je niet zweet of geen strakke kleding draagt die tegen de huid schuurt, dit kan de zelfbruiner uit de poriën trekken en deze 'natte zelfbruiner' kan een soort olievlek achterlaten. Vermijd dit!

Ja, we promoten eigenlijk het gebruik van vochtinbrengende crèmes of hydraterende crèmes na de aanbevolen ontwikkelperiode van 4 uur en bij voorkeur na elke douche. Dit zal helpen om je mooie kleurtje langer te behouden.

RETOUR

Bekijk ons ​​retourbeleid .

overige vragen?

Als u nog andere vragen heeft die niet beantwoord zijn in de veelgestelde vragen,
Stuur ons een mailtje naar: care@roquebrun-tan.com en we nemen zsm contact met je op!